Schildersbedrijf AVD

Spuiten

Foto

Naast ons mooie ambacht werk wat lakwerk betreft is er nog een uitkomst voor het texwerk. Wij gaan regelmatig met onze Airless op stap om voor de mensen een perfect resultaat in hun enorm woonhuis te leveren. Een Airrles wordt gebruikt om het vroegere texwerk wat met een roller werd gedaan, nu nog strakker te maken door het te spuiten. Dit spuitwerk kan zowel binnen als buitenshuis worden toegepast indien hier de mogelijkheid voor is.
Het spuiten van tex zorgt voor een strakker resultaat En aangezien nu het strakke stucwerk een trend is wordt het spuiten veel toegepast. Mocht u uw huis niet willen laten spuiten, dan texen wij het natuurlijk ook graag voor u op een andere manier. Het kan ook toegepast worden op bijvoorbeeld alleen plafond (de wanden worden dan afgeplakt).

Voor het spuiten binnen geldt het dat je niet alle wanden een ander kleurtje kan geven de wanden en of plafonds moeten zoveel mogelijk in dezelfde kleur worden gespoten.

Van buitengevels geldt de ligging van het huis ivm spuitnevel, natuurlijk de weersomstandigheden en het soort steen of muur dat gespoten moet worden.

Voor het texen op spuiten van u huis aan de buiten kant maken wij een foto van uw huis, Deze wordt dan door ons ingekleurd zodat u een idee krijgt hoe uw huis er uit komt te zien als we klaar zijn.

Molendijk Noord 50
5482 WX Schijndel
T + F: 073 - 5474694